Можливо у вас є друг або ви знаєте когось, хто є мормоном, який не п’є алкоголь і не палить. Можливо, ви бачили мормонських місіонерів, з табличкою на грудях з написом “старійшина або сестра така-то, Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів.” Можливо, ви бачили один з мормонських храмів. Або ви чули анекдоти про мормонів.

Мормоніз – це всесвітня релігія, зосереджена на Ісусі Христі. Саме з цієї причини мормони є християнами. Нас 15 мільйонів по всьому світу. Ви можете знайти наші каплиці і будинки зборів в більшості країн по всій земній кулі. Ось просте двохвилинне відео, яке розповідає про те, у що ми віримо

Ми всі діти Бога

Мормони звичайні люди. Але ми так само вважаємо, що всі ми (в тому числі і ви!) є особливими, дорогоцінними синами і дочками Бога, які прийшли на землю, щоб вчитися і рости разом з нашими сім’ями і друзями. І в один прекрасний день ми зможемо повернутися до присутності Бога і жити з Ним і нашими близькими вічно.

Мормони – християни

Ми віримо і приймаємо Ісуса Христа як Спасителя людства. Це означає, що ми визнаємо, що всі ми в цьому житті робимо помилки (як великі так і малі), поки ми навчаємось і зростаємо, але через Спокуту Ісуса Христа ми можемо мати найбільше джерело допомоги в подоланні наших недоліків і почати знову. Це означає, що ми знаємо, що одного дня ми всі помремо, але завдяки воскресінню Ісуса Христа, ми всі воскреснемо і будемо жити вічно. А це означає, що Він любить кожного з нас безумовною любов’ю.

Ось чудове півтора хвилинне відео, яке прекрасно описує любов і співчуття, які Ісус Христос має до нас. Подивись його; це одна з моїх найулюбленіших історій з Нового Завіту.

Сучасні пророки й апостоли

Ще одна річ про нас. Ми вважаємо, що Бог, Отець Вічний, досі покликає своїх слуг, пророків і апостолів, виконувати Його роботу на землі, яка полягає в тому, щоб привести всіх нас до Його Сина, Ісуса Христа. Вони є особливими свідками Спасителя. Бог все ще живе, і, що навіть більш важливо, Він як і раніше любить і піклується про нас, і ми вважаємо, що Він посилає цих свідків як пророків, провидців і одкровителів саме для цього періоду часу, в якому ми живемо. Вони звичайні люди, які намагаються бути вірними кожного дня, вони походять з різних прошарків суспільства і проходять різін життєві шляхи. Але коли вони покликані Богом, тоді вони присвячують своє життя тому, щоб допомогти нам зрозуміти задуми Бога, зміцнити нашу віру і дізнатися істини Євангелії Ісуса Христа.

В Біблії, Від Матвія 7:16, сказано: ” По їхніх плодах ви пізнаєте їх.” Чому б вам не спробувати послухати їхні свідчення про Спасителя і побачити самим? (Це відео триває близько двох хвилин.)

Саме через цих пророків та апостолів члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів знають, що частиною Божого плану є те, що сім’ї можуть бути разом навіки. Саме через них ми отримуємо настанови і мотивацію, щоб слідувати вченню і прикладу Ісуса Христа. Через їхні приклади ми можемо краще розуміти як спілкуватися з нашим Небесним Батьком через щиру молитву і особисте одкровення, яке ми отримуємо через Святого Духа. Вони дійсно допомагають нам наблизитися до Спасителя.

цитата: Дітер Ф. Ухтдорф свідчить про те, що Бог закликає пророків, щоб направляти своїх дітей

Мормони вірять, що Бог продовжує прикликати пророків і апостолів

Отже, тепер ви знаєте трохи про нас. Ісус дав нам заповідь: ” Люби свого ближнього” (Від Марка 12:31). Це має бути девізом кожного справжнього християнина, якщо ми намагаємося стати учнями Христа, і це те, що ми прагнемо робити в нашому повсякденному житті. Ми знаємо, що ми всі недосконалі люди, але коли ми робимо добро, є певне почуття всередині, яке говорить нам про те, що ми робимо правильно.

Якщо ви хочете поговорити з одним з нас, будь ласка, натисніть на це посилання і перейдіть в “чат” або просто відправте нам листа за адресою [email protected]

The following two tabs change content below.

Позаштатний працівник

Ця публікація була написана/перекладена одним із позаштатних працівників сайту mormon.in.ua Якщо ви маєте зацікавленість надати матеріали (тексти, відео, графіка, та ін.), будь ласка, повідомте нам на пошту: [email protected]
Авторское право © 2017 mormon.in.ua. Все права защищены.
Этот сайт действует независимо от Церкви Иисуса Христа Святых последних дней (иногда называемой «мормонской Церковью»). Выраженное здесь мнение не всегда отражает позицию Церкви. Точка зрения отдельных людей является их личной ответственностью и не всегда отражает позицию Церкви. Чтобы ознакомиться с официальной позицией Церкви, посетите сайты LDS.org или Mormon.org.
Share This